Luk

Login på min side

Luk

Om RA MOBIL

RA MOBIL er Ringsted Antenneforenings eget mobilselskab, der tilbyder enkle og overskuelige mobiltelefoni til alle medlemmer. RA MOBIL er et lokalt mobilselskab, hvor der er fokus på valgfrihed, konkurrence dygtige priser og god kundeservice. Der ikke er binding hos RA MOBIL, så du kan altid vælge en større eller en mindre pakke, hvis dit behov ændrer sig.

Vi har et stort udvalg af mobilabonnementerne hos RA MOBIL, da der skal være et abonnement til alle, og der er EU data inkluderet i alle vores abonnementer. RA MOBIL er blandt markedets billigste telefoniudbydere, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og servicen. Hos RA MOBIL er kundeservice til for dig og vi bestræber os på at besvare alle kundehenvendelser inden for 24 timer på alle hverdage.

Hos RA MOBIL vil vi gerne gøre noget ekstra for familierne. Med mobilchef kan du samle alle familiens numre under et fælles login, så du let og overskueligt kan administrere familiens numre på en gang.

Om du er privat eller virksomhed, har du samme priser og vilkår hos RA MOBIL.

 

En del af noget større

RA MOBIL drives af MobileValue ApS, der har Telekæden A/S som en af sine største aktionærer. Du vil derfor som kunde hos RA MOBIL opleve, at den juridiske samarbejdspartner er MobileValue ApS.

 

Vores kontaktinfo er:
RA MOBIL
Jomfruløkken 2
8930 Randers NØ

Tlf.: 3080 8890
Mail: support@ramobil.dk
CVR: 32562787